foradia cdturisme

Gabriel Tomàs: “Som un partit del poble i per al poble. Volem portar les coses que el poble vulga amb participació”

Els candidats i candidata a l’alcaldia de Muro es presenten als murers i mureres i, expliquen que ha sigut el que els ha motivat a donar aquest pas endavant, i que és el que volen oferir a la ciutadania amb els seus projectes per a un futur millor per a la localitat. En aquesta ocasió parlem amb l'actual alcalde del municipi, Gabriel Tomàs, de Xarxa Muro, que vol revalidar el seu càrrec

L’alcalde en Muro d’Alcoi vol revalidar el seu càrrec i es torna a presentar en les eleccions municipals. Ell mateix explica els motius: “Vam decidir arrancar aquest projecte, i no teníem molta idea. Era tot nou. Però quan vam entrar ens vam adonar quina era la situació de l’Ajuntament. Damunt, ha sigut una legislatura complicada. Conforme va anar avançant la legislatura, vam plasmar un projecte importantíssim, per una part de sanejar les infraestructures de l’Ajuntament, en personal, i als edificis municipals. I per altra, portar tota la potència del municipalisme i la participació. Volem mantenir el que és important de la nostra cultura i tradició. Tot això és el que ens motiva per a continuar, és a dir, acabar el que vam començar, i arrancar de nou amb eixe projecte”.

Ara, ve un últim mes molt intens, on els candidats haurà de treballar molt: “Ho agafem amb molta il·lusió. Estarem treballant fins a l’últim dia per a acabar el màxim de coses possibles, per això vull donar les gràcies als meus companys que m’estan ajudant en aquesta campanya per a poder tirar-la endavant i que el poble sàpiga quin és el projecte de Xarxa Muro”. Per aquest motiu, Gabriel Tomàs llança un missatge perquè la ciutadania tinga en compte aquesta formació a les eleccions: “Som un partit del poble i per al poble. Volem portar les coses que el poble vulga mitjançant la participació. Volem aconseguir grans reptes, volem tindre un poble diferent”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *