foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia prepara una nova edició de l’Escola de Música Emergents per a l’estiu

Entre els dies 3 i 13 de juliol se celebrarà aquest projecte eclèctic i multidisciplinari que porta la diversitat musical per bandera. Enguany participaran membres de grups com Ciudad Jara, Auxili, Maluks o Zoo

Gandia està preparant per a aquest estiu una nova edició de l’Escola de Música Emergents, en la qual podran participar joves entre els 11 i els 25 anys, des del dia 3 al 13 de juliol. Aquest és un projecte musical molt particular que busca retrobar-se en temporada d’estiu amb l’instrument propi i la música, una experiència transformadora on les i els joves tindran l’oportunitat d’interpretar, crear, improvisar i inclús compartir escenari amb artistes de renom de l’escena musical valenciana.

Les anteriors edicions a Xàtiva i Gandia van ser tot un èxit, i per això, enguany torna amb un equip docent de gran qualitat, amb professionals d’un bagatge i pedagogia contrastada i experiència en formació d’alt nivell que els donarà una visió molt més amplia de l’espectre musical més ampli, i els ajudarà a trobar el seu lloc a la música, ja que podran aprendre diferents estils, formacions i composicions. L’alumnat treballarà en diferents tipus de nivells, amb peces i composicions arranjades per a l’ocasió, i complementarà la seua formació amb tallers, classes magistrals, jam sessions i interpretacions en directe amb públic.

L’últim dia de curs, el dia 13, es farà un concert on els alumnes interpretaran amb la Gran Banda Emergents les composicions que han anat treballant durant els dies de curs. Allí es podran escolar peces dels grups del moment en l’escena musical valenciana, i fins i tot, l’alumnat estarà acompanyat per membres d’agrupacions valencianes consolidades com Ciudad Jara, Auxili, Maluks, Zoo, o artistes incipients com Titana.

Les inscripcions i tota la informació sobre el curs es pot trobar a aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *