foradia subscriutegrat

Comença oficialment la campanya electoral per les eleccions municipals i autonòmiques

A les 12 de la nit els partits polítics a Alcoi van eixir al carrer per a fer la tradicional pegada de cartells. Tots els candidats van estar acompanyats pels seus equips

En diferents punts de la ciutat ja podem veure com hi ha una nova “decoració urbana”. Ens referim a les fotografies dels candidats a l’alcaldia d’Alcoi, i a la presidència de la Generalitat Valenciana, ja que en la nit del dijous 11 al divendres 12 de maig, a les 00h, va iniciar-se la campanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques que se celebraran el dia 28 de maig.

Fins al dia 26 d’aquest mes les diferents formacions aniran presentant els seus programes i propostes a la ciutadania per tal d’intentar convèncer que el seu projecte és el més adequat. És a dir, que seran dos setmanes intenses, amb moltíssima activitat política que podrem veure a través de mítings, però també a les xarxes socials, ferramenta que molts dels partits estan utilitzant per a arribar a la gent.

El dia 27 de maig, durant la jornada de reflexió, serà el moment de pensar que és el que més beneficia a la població, i decidir que és el que farem durant la jornada del diumenge 28 de maig.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *