foradia subscriutegrat

‘Museus, sostenibilitat, i benestar’ és el lema del Dia Internacional dels Museus a Alcoi

El dia 20 de maig l'IVAM CADA Alcoi celebra aquest dia amb matí amb una àmplia programació plena de música, diversió, i sostenibilitat

Alcoi celebra enguany el Dia Internacional dels Museus sota el lema ‘Museus, sostenibilitat i benestar’, amb una programació molt variada per a aquest dissabte 20 de maig.

L’IVAM CADA d’Alcoi serà l’escenari elegit per a commemorar aquest dia. Al matí hi haurà música, diversió i sostenibilitat, amb l’objectiu de conscienciar els assistents sobre la importància d’aportar pràctiques sostenibles en el seu dia a dia i la seua relació amb l’entorn.

L’esdeveniment es farà al pati exterior del museu, al carrer Rigobert Albors, des de les 12 fins a les 14h, i allí hi haurà molta música de la mà de DJ Lamaka i Moondog’s Son, i del grup Crashing Butterflies, que farà un directe acústic de pop rock.

A més a més, també se serviran tapes ecològiques i productes locals perquè els assistents els puguen degustar, acompanyats de refrescos.

L’IVAM CADA és una institució cultural de referència a Alcoi i a la Comunitat Valenciana, i té com a objectiu fomentar l’accés a la cultura i a les arts plàstiques. El Dia Internacional dels Museus és una oportunitat per a celebrar la tasca del museu en la promoció de la cultura i l’art, així com acostar la ciutadania als temes de la sostenibilitat i el benestar.

L’accés a l’esdeveniment és gratuït fins a completar la capacitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *