foradia cdturisme

Torna el Campus d’Estiu a l’Eduardo Latorre amb novetats

Els xiquets i xiquetes entre els 4 i els 13 anys podran gaudir durant els mesos de juny i juliol. La preinscripció s'obrirà el dia 29 de maig

El dilluns 29 de maig comença el termini per a realitzar la preinscripció per al Campus d’Estiu que es desenvoluparà al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre amb la col·laboració de Mútua Levante. D’aquestes activitats oferides per tècnics qualificats podran gaudir els xiquets i xiquetes entre els 4 i 13 anys. Entre elles estan les activitats aquàtiques, els jocs multiesportius, tallers educatius, jocs tradicionals, esports de raqueta com pàdel, tenis, bàdminton o tenis taula, i molt més.

Aquest Campus començarà el dia 26 de juny, i finalitzarà el dia 28 de juny, en horari de 9 a 14h, i comptarà amb importants bonificacions per a famílies nombroses, famílies monoparentals, o menors amb un gran de discapacitat igual o superior al 33%, beneficiant-se d’un descompte del 25%. També es podran beneficiar de preus més reduïts els abonats al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. Les xiquetes i xiquets participants es dividiran en grups d’edat, i cada grup tindrà entre 10 i 12 places.

En total seran cinc setmanes de campus, i es donarà l’opció als pares i mares de poder ajustar-se al màxim possible a les necessitats de cada família. El dia 2 de juny es confirmaran les places.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *