foradia subscriutegrat

Tanca el centre de vacunació de l’Eduardo Latorre

Després de sis mesos vacunant massivament a la ciutadania, s'ha pogut administrar les dosis al 90% de la població

Han passat sis mesos des de que el Complex Esportiu Eduardo Latorre es va convertir en un centre de vacunació, però hui aquesta etapa finalitza i tanca després d’haver pogut vacunar al 90% de la població.

Hui, les instal·lacions han acollit un acte d’homenatge a les persones que han participat en aquest procés, i que han permés administrar més de 200.000 dosis de la vacuna contra la Covid-19.

L’alcalde alcoià, Toni Francés, ha estat present aquest acte, al costat de la regidora de Sanitat d’Alcoi, Teresa Sanjuán. També han assistit altres regidors del consistori alcoià, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa; el gerent del departament de Salut d’Alcoi, Enrique Barbeito, i altres representants del sector sanitari. Però, els que no podien faltar eren totes les persones que han treballat en aquestes instal·lacions, i que han sigut els protagonistes d’aquest acte: personal sanitari, Protecció Civil, la Brigada d’Obres i Serveis, i els voluntaris de la Creu Roja.

Les autoritats han agraït tot el treball fet, que han definit com a “essencial” per a lluitar contra la pandèmia, i han destacat la importància de la sanitat pública.

També han coincidit en el fet que el funcionament d’aquest vacunòdrom ha sigut “exemplar”, ja no sols per la coordinació i professionalitat, sinó també pel tracte humà que han tingut amb la ciutadania, ja que molts acudien amb por incertesa, i la seua actitud a contribuït a la seua tranquil·litat.

Francés, ha emplaçat a tot el personal sanitari, i al voluntariat, a l’acte del 9 d’octubre, en el qual es farà un reconeixement especial, i a més a més, ha manifestat la seua satisfacció per l’elevat grau de cobertura del procés de vacunació, ja que prop del 90% de la població està vacunada. Ha subratllat també que l’esforç que s’ha fet “ens prepara per a qualsevol nova situació d’emergència”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *