foradia mediambient

L’Eduardo Latorre prepara nova edició de cursets de natació d’estiu

Les famílies nombroses i monoparentals, o les persones amb un gran de discapacitat igual o major al 33% rebran bonificacions per a la matrícula d'aquest curs que tindran una durada dels 3 al 28 de juliol, i que arriben a tota la població, des dels bebés de 12 mesos, fins als adults

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre impartirà des del dia 3 al 28 de juliol una nova edició dels cursets de natació, que estaran dirigits a tota la població, és a dir, des de bebés de 12 mesos, fins a adults. Per a poder participar s’haurà de fer la preinscripció a partir del dia 6 de juny en aquest enllaç. Per a cada horari i grup hi haurà un nombre de places limitades. Des de l’organització del curset es recorda que la preinscripció no confirma la plaça, sinó que durant la setmana de la configuració definitiva dels grups s’informarà. Es necessitarà un mínim de quatre persones per a poder formar un grup.

Els abonats i no abonats al Complex tindran un descompte del 25% en cas de ser família nombrosa, monoparental, o per tenir una discapacitat igual o major al 33%.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *