foradia subscriutegrat

El CIP FP Batoi inicia el procés de preinscripció per al pròxim curs amb novetats

El centre formatiu incorpora per al pròxim curs el Grau Mitjà d'Emergències Sanitàries, i s'espera que tinga una bona acollida entre el futur alumnat

El CIP FP Batoi s’està preparant per a iniciar el curs 2023-2024 i el primer pas és començar el procés de matriculació que comença amb la preinscripció. Des del dia 22 al 30 de maig els interessats en cursar algun dels graus que ofereix el centre podran fer aquesta preinscripció de forma telemàtica al web del CIP FP Batoi, o també de forma presencial. Per a fer aquest tràmit no cal haver acabat l’ESO o Batxillerat, ja que més endavant el procés continuarà amb la publicació de llistes provisionals, entrega de notes i reclamacions. És a dir, que la matrícula final no es podrà fer fins a finals del mes de juliol.

Com a novetat, enguany l’institut de Batoi ha incorporat una nova formació. Es tracta del cicle de Grau Mitjà d’Emergències Sanitàries que s’impartirà per a les vesprades. Aquest grau és obligatori per a tots aquells que vulguen ser conductors o conductores d’ambulància, i fins ara, la localitat més propera on s’impartia era Xàtiva, de tal manera que ara es facilita a la gent d’Alcoi i els voltants a cursar aquest grau, i per tant s’espera que tinga bona acollida.

A banda, el CIP FP Batoi continuarà oferint per a tot l’alumnat la possibilitat de gaudir de l’experiència Erasmus+, i és un centre FP Dual, cosa molt beneficiosa per a introduir en el món laboral als estudiants del centre.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *