foradia subscriutegrat

El Club d’Amigues i Amics de la UNESCO acull l’homenatge a Pep Fuster

La programació de 'Recordant Pep Fuster' s'ha dividit en els dies 27 de maig i 22 i 30 de juny, i es duran a terme diferents activitats per tal de recordar a l'activista social i un dels presidents del Club UNESCO

En agost de 2022 va faltar Pep Fuster, activista social, membre d’Esquerra Unida, i va estar vinculat a entitats alcoianes com Avanzar, el Col·lectiu 8 de Març, la Colla Ecologista la Carrasca, o el Club d’Amigues i Amics de la UNESCO, que a més a més va ser president. Aquesta última ha organitzat un cicle d’activitats titulat ‘Recordant Pep Fuster’ per tal de recordar la seua figura.

El dia 27 de maig, dissabte, a les 12h, serà el primer dia d’aquesta programació, en la qual es farà una presentació de l’homenatge i s’inaugurarà l’exposició ‘Berlin/NY’, comissariada per Núria Fuster. També es projectarà el vídeo ‘Recordant Pep Fuster’ elaborat per José Luís Boronat.

El dijous 22 de juny continuaran les activitats amb una taula redona en la qual es parlarà del protagonista d’aquestes jornades i sobre el seu paper en entitat com Iniciativa per l’aigua, Esquerra Unida, Avanzar, UNESCO, Patrimoni Industrial, La Carrasca, Salvem el Tren, Col·lectiu 8 de Març, i associacions de veïns.

Finalment, el dia 30 de juny, divendres, a les 19:30h, serà el torn de la poesia, la música i les imatges de la mà de la UNESCO, Josep Maria Gadea i Tomàs Tapia; Modesto, Amparo i Merce Company; Jacobo Blanes, Juan Mateo i Moisès Olcina; i Hiroshi Fujii i Lluís Torró.

Totes les activitats es duran a terme en la seu del Club d’Amigues i Amics de la UNESCO, al carrer Cid.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *