foradia cdturisme

El Club d’Amigues i Amics de la UNESCO prepara un mes de novembre amb molta programació

Des del dissabte dia 5 fins al diumenge 27 es duran a terme diferents activitats com reunions, projeccions de documentals o pel·lícules, o presentacions de llibres entre altres

Ha començat el mes de novembre i des del Club d’Amigues i Amics de la UNESCO han preparat un mes ple d’activitats. La primera d’elles començarà el dia 5 de novembre, i serà la inauguració de l’exposició ‘Sistach 50 años de pintura’, en la qual es podrà veure l’obra de la pintora alacantina ‘Montserrat Albert Sistach’. Ja per al dia 8 es farà una reunió amb el Col·lectiu 8 de març, i l’endemà es reuniran amb ‘Gestió Pública de l’Aigua’.

El dimarts 15 serà el torn de la XVI Mostra de Cinema i Drets Humans, amb la conferència ‘Propostes de cultura de pau per la seguretat. Com ser pacifista en temps de guerra’. Aquesta serà impartida per l’economista i doctor en Pau, Conflictes i Desenvolupament, Jordi Calvo Rufanges. En aquesta mateixa setmana, també es farà el concert ‘Recordant a José Luís Gonzalez: Amor profundo’, que estarà interpretat per membres de l’Associació José Luís González, Amics de la guitarra d’Alcoi, en la cinquena edició d’aquest festival. El dia 18 es presentarà el llibre ‘Maite vaig ser jo, podries ser tú’, d’Àngels Roura Massaneda. Aquesta setmana finalitzarà amb una nova sessió de la Mostra de Cinema i Drets Humans, amb la projecció de la pel·lícula ‘Quo vadis, Aida?’.

La següent setmana començarà la programació el dia 22 amb la reunió del ‘Café Filosòfic’, on es tractarà el tema ‘A un problema concret, una solució concreta’. El dijous 24, continuarà la Mostra de Cinema, amb la conferència ‘El desplaçament forçat d’Ucraïna, tractament polític i anàlisi mediàtica’, impartida per Laura Martí, periodista i fotògrafa, i per Jaume Durà advocat responsable de l’equip jurídic incidència política i comunicació de CEAR al País Valencià. El dia 25 serà el moment de la reunió amb Fonevol, i finalment, la programació la tancarà l’última jornada de la mostra. Aquest dia es projectarà el documental ‘Filoxènia’, del director Vicent Monsonis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *