foradia subscriutegrat

Els candidats aprofiten les últimes hores de campanya electoral

Hui a les 12 de la nit finalitzarà la campanya electoral i els partits ja no podran demanar el vot a la ciutadania ni presentar més propostes, per això aprofiten cada minut d'aquest divendres 26 de maig per a convéncer a la població

Aquesta nit, a les 00h, finalitzarà la campanya electoral de les eleccions municipals i autonòmiques, i per això, els partits polítics aprofiten cada segon per a demanar el seu vot a la ciutadania. En Alcoi, el PSOE ha dut a terme una roda de premsa de tancament de campanya en la qual s’ha projectat un vídeo fent una crida al vot. Per la seua part Guanyar Alcoi, durant la nit del dijous 25 de maig va fer un encontre al Pub l’Escenari, i en Compromís, aquesta vesprada farà un acte a la plaça Ferrándiz i Carbonell.

Per la seua part, Podem Alcoi ha volgut dirigir-se als seus simpatitzants amb un vídeo a través de les xarxes socials on explica que no poden fer aquestes festes de cloenda de campanya, ja que com explica Trini Rubio, “la nostra solvència econòmica és limitadíssima”. En aquest vídeo la candidata aprofita per a demanar a la gent que visite les urnes el diumenge 28 de maig, i de pas, que vote a la formació morada.

Demà, dissabte 27 de maig serà el dia conegut com a ‘jornada de reflexió’, on la ciutadania, suposadament, ha de pensar que votarà i que és el millor per al futur d’Alcoi i de la ciutat. Durant aquest dia els polítics ja no poden demanar el vot, ni poden presentar cap proposta.

El diumenge, des de les 9 del matí fins a les 8 de la vesprada els col·legis electorals estaran oberts per tal de celebrar “la gran festa de la democràcia”. A la nit ja coneixerem que és el que ha decidit la població per als pròxims quatre anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *