foradia pressupostparticipatiualcoi

35 modalitats esportives competiran a la dècima edició de l’Esport en 3D

Durant la pròxima setmana es duran a terme activitats esportives, com xarrades o entrega de premis, i en el cap de setmana, des del 9 a l'11 de juny es disputaran les diferents competicions. S'espera que participen uns 3.000 esportistes

Un dels esdeveniments més importants que organitza la Regidoria d’Esports és la celebració de l’Esport en 3D, que enguany se celebrarà des del dia 9 a l’11 de juny, però abans, durant la setmana es duran a terme altres activitats com una xarrada perquè entrenadores i entrenadors, pares i mares, o esportistes, aprenguen algunes nocions bàsiques de com actuar en cas de sorgir algun cas greu durant la pràctica esportiva. També es farà l’activitat per als centres educatius EPI Olimpíades, en la qual participaran l’alumnat de 6é de primària dels centres educatius alcoians, o es farà l’entrega dels reconeixements als esportistes d’elit alcoians, de 15 modalitats diferents.

Ja per al dia 9 de matí es farà la tradicional arreplegada de la torxa, que anirà per tots els centres educatius de la ciutat, començant per Cotes Baixes, i acabant a l’Ajuntament d’Alcoi. A la vesprada, el Club d’Atletisme d’Alcoi, acompanyats en aquesta ocasió per la secció de Marxa Nòrdica del Centre Excursionista, portaran la flama fins al poliesportiu. Allí Maria Elvira Sempere, jugadora de tenis taula a escala internacional i campiona d’Espanya als anys 90, i Roberto Botella, gran impulsor del judo a la nostra ciutat, i fundador del Club Judo Alcoi, s’encarregaran d’hissar i encendre el peveter.

A partir d’aquest moment començaran totes les competicions. En total, segons ha informat el regidor en funcions d’Esports, Alberto Belda, enguany es disputaran 35 modalitats esportives, i participaran unes 3.000 persones aproximadament. Hi haurà bàsquet, futbol, hoquei, gimnàstica rítmica i artística, petanca, patinatge, o la cursa de la 10k, entre moltes altres. Totes elles es disputaran en el poliesportiu municipal Francisco Laporta, i en altres instal·lacions com les pistes de petanca del parc d’El Romeral, en el circuit de BMX, en les instal·lacions del Pàdel Urbansport, o a les pistes de Bàsquet del Col·legi Les Paules.

Com a novetat el dissabte de matí i hi haurà un crono de natació en l’Eduardo Latorre, on la gent tindrà dos oportunitats per a fer el seu rècord. Els més ràpids de cada modalitat rebran un premi. I una altra de les novetats és que es posarà un escenari al poliesportiu per a fer les entregues de premis, amb música i un speaker. Allí també, al poliesportiu, es podrà veure l’exposició amb motiu del 50 aniversari d’aquest espai emblemàtic de la ciutat, i una altra amb tots els cartells que s’han presentat en aquesta edició.

Belda també ha informat que per a aquesta dècima edició de l’Esport en 3D continuaran activitats com l’Esport Festival, amb sis estacions esportives. Tots aquells xiquets i xiquetes que les realitzen totes podran participar en diferents sortejos de material esportiu i samarretes.

Per a acabar la presentació d’aquesta dècima edició, el regidor també ha volgut recomanar a la ciutadania que faça ús de l’autobús per a anar al poliesportiu i així evitar aglomeracions de cotxes als voltants del poliesportiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *