foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit en el Challenge de ‘El Ganso’ on han participat 104 estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV

El projecte millor valorat ha sigut el dels estudiants Juan Ignacio Almagro, Erika Silvina, Hugo Montaner i Alexander Loza. Des de l'empresa de moda 'El Ganso' seleccionaran a alguns estudiants per a realitzar pràctiques

Els estudiants del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha participat durant aquest curs acadèmic en el Challenge de la marca de roba ‘El Ganso’. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la marca i per la Càtedra Aitex – UPV. El projecte millor valorat ha sigut ‘Sabatilles Sostenibles’ elaborat pels estudiants Juan Ignacio Almagro, Erika Silvina, Hugo Montaner i Alexander Loza.

En total han participat 104 estudiants del campus, i després de realitzar diverses sessions van sorgir 18 idees que van ser valorades per experts de la UPV, Aitex i El Ganso. 7 d’elles van passar a la final i els seus creadors van acudir a les instal·lacions de la marca, que està situada al parc empresarial de Boadilla del Monte (Madrid), on van explicar en una exposició de 10 minuts i davant de l’equip d’R+D de ‘El Ganso’, les seues idees i com pot la marca fer més funcionals els productes que comercialitza. En aquesta exposició va estar present Clemente Cebrián cofundador i CEO.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *