foradia subscriutegrat

Nou encontre Focus Pyme i Emprenedoria Robòtica al Campus d’Alcoi de la UPV

En l'esdeveniment es coneixeran experiències empresarials d'èxit relacionades amb aquest sector. La jornada se celebrarà el dia 10 de novembre de matí

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València acollirà el dia 10 de novembre, de matí, un nou encontre Focus Pyme i Emprenedoria Robòtica i Digitalització en Indústria i Empresa. En aquesta jornada es podran escoltar experiències empresarials d’èxit que estiguen relacionades amb aquest sector, que ara mateix està en creixement.

L’esdeveniment està dirigit a les xicotetes i mitjanes empreses que tinguen necessitat per innovar, o per a aquestes empreses de sectors ja madurs, o jóvens que vulguen innovar, així com per a emprenedors amb projectes empresarials que s’estiguen creant, o futurs emprenedors que vulguen conéixer que ofereix la robòtica i la digitalització.

Els assistents podran aprendre en les diferents ponències que es realitzaran solucions i exemples de com aplicar innovacions en els sectors de la robòtica i la digitalització. Aquestes conferències les oferiran experts en la matèria.

A més, també hi haurà una zona d’estands en les quals les empreses del sector oferiran informació sobre el que fan en el camp de l’enginyeria, maquinària i robòtica. Aquestes jornades també disposaran d’un espai per al networking.

Aquesta és una iniciativa que ve de la mà del CEEI València, i que és finançada per la Generalitat a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), amb l’objectiu de donar suport a l’emprenedoria innovadora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *