foradia subscriutegrat

Mauro Abellán Bravo, de la Filà Judios, Sant Jordiet 2024

L'Associació de Sant Jordi ha celebrat la segona part de l'Assemblea General Ordinària i en ella s'ha fet una crònica exhaustiva de les festes del 2023, i s'han presentat a les filaes de càrrec per als pròxims Moros i Cristians

Cap a les 20:15h, l’Associació de Sant Jordi ha celebrat la segona part de l’Assemblea General Ordinària, que s’ha dut a terme a l’Aula Magna del Campus d’Alcoi de la UPV. Després de passar llista, s’ha vist la crònica realitzada pel periodista Natxo Lara, on s’ha fet un repàs del que va passar durant els Moros i Cristians de 2023.

Seguidament, el president de l’Associació, Juan José Olcina, ha fet un discurs en el qual ha donat importància a la rigorositat de les empreses artesanes a l’hora de fer els seus treballs, a la falta de gent en alguns actes com l’alardo de la vesprada, o que els festers han de portar el disseny oficial complet als carrers.

A continuació s’ha passat a donar les gràcies als càrrecs de 2023 i a presentar als de 2024, i aquelles que encaren els dos anys de càrrec han presentat la seua fiança, que han sigut els Abencerrajes i els Aragonesos.

Abans del sorteig, un dels assistents a aquesta reunió ha patit un problema de salut, de tal forma que s’ha pausat l’Assemblea durant uns minuts.

Ja finalment, després d’aquest esglai, ha arribat el moment més esperat, el sorteig per saber qui serà el pròxim Sant Jordiet. Enguany han sigut 9 els xiquets que s’han presentat: 3 de la Filà Alcodians, 2 Miquers, 2 xiquets de la Filà Berberiscos, 1 de la Filà Cids, i 1 festeret de la Filà Judios. La sort ha fet que siga aquesta última siga l’escollida, i que Mauro Abellán Bravo siga el pròxim representant del patró alcoià, que arreplegarà el testimoni de Nicolás Sánchez, Sant Jordiet de 2023 de la Filà Contrabandistes, que ha sigut l’encarregar de triar la bola guanyadora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *