foradia subscriutegrat

Marta Quiles i Ainhoa Sánchez guanyen el Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar de Càtedra Aitex

En total s'han presentat 35 treballs, i s'ha aprofitat l'acte per a lliurar els premis als millors TFG en temàtica tèxtil i per al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes en el curs 2021/2022

La Càtedra AITEX-UPV ha organitzat el VIII Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar. En total s’han presentat 35 treballs en les dos modalitats, una la de tècnica d’estampació i l’altra amb teixidora jacquard. En l’acte de lliurament de premis, més d’estar els estudiants universitaris, també han estat presents l’alumnat de l’IES Andreu Sempere.

Marta Quiles i Ainhoa Sánchez, han sigut les dos guanyadores d’aquesta edició, segons ha dictaminat el jurat, que ha valorat l’originalitat, la creativitat i les tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació dels treballs fets.

A més de fer el lliurament d’aquests premis, s’ha aprofitat l’ocasió per a fer entrega del premi al millor expedient acadèmic per a alumnes que van finalitzar els estudis del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes en el curs 2021/2022. Lidia Montero, ha sigut la persona que ha aconseguit aquest premi.

Els TFG en temàtica tèxtil també han tingut els seus premis. Marina Mayordomo, Gloria Sanz i Lidia Montero han obtingut el primer, segon i tercer premi respectivament.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *