foradia cdturisme

Una ullada al futur del Campus d’Alcoi, Projecte Horizonte 2030

Ahir es van reunir l'equip rectoral de l'UPV i l'equip directiu del Campus d'Alcoi per buscar iniciatives i innovacions per al projecte Horizonte 2030, i es va fer una aproximació als canvis que oferirà.

Ahir al campus universitari d’Alcoi es va celebrar una reunió entre l’equip rectoral de la Universitat Politècnica de València (UPV) amb Francisco Mora, el màxim representant d’aquest al capdavant, i l’equip directiu del campus d’Alcoi.

A la reunió es van tractar els temes relacionats amb el futur de l’UPV d’Alcoi, com ara a les necessitats que tindrà el campus d’Alcoi en un futur o com repercutirà al seu entorn. En aquesta reunió s’ha parlat a més del projecte Horizonte 2030 i dels canvis i innovacions que s’hauran de tenir en compte de cara a un futur pròxim. I de les oportunitats que oferirà el nou projecte.

Després de la reunió entre ambdues parts, l’equip rectoral de la Universitat de València i l’equip directiu del campus d’Alcoi han dut a terme una reunió informativa a la Sala d’Actes de Graus “Roberto García Payá”. La reunió ha sigut oberta perquè hi poguera accedir qualsevol membre de la comunitat universitària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *