foradia cdturisme

Xavier Molina revalida el seu càrrec com a alcalde de Bocairent

El que continuarà sent primer edil de la localitat de la Vall d'Albaida, va obtenir 7 vots favorables dels 11 edils que formen la corporació municipal

El dissabte 17 de juny de matí es va constituir l’Ajuntament de Bocairent per a començar a la legislatura 2023-2027. Allí van prendre possessió del càrrec els 11 edils resultants de les eleccions locals celebrades el 28 de maig. 7 d’aquests edils són del PSPV-PSOE, per tant, els socialistes comptaven amb majoria absoluta; 3 són del PP, i 1 de Compromís. 5 d’ells són nous a la corporació.

Xavier Molina va ser reelegir novament com a alcalde de Bocairent gràcies al suport del grup municipal Socialista. Aquesta serà la segona legislatura de Molina.

Durant la seua intervenció, el primer edil va agrair la confiança obtinguda i va oferir “mà estesa” a totes les formacions polítiques amb representació: “Ni abans ni ara, hem entés la majoria absoluta com a equivalent de raó absoluta”, i va demanar “allunyar la política local del soroll, la polarització, i fins i tot, l’agressivitat que veiem en altres àmbits”.

En aquest discurs també va presentar l’estructura bàsica del programa de govern, i va plantejar les mesures principals articulades en tres eixos: atendre les persones, generar oportunitats i cuidar l’entorn. Igualment, va anunciar que aquests eixos es correspondran amb les Tinències d’Alcaldia de l’organigrama municipal.

Pel que fa als principis de l’acció del govern, va apuntar la defensa permanent dels interessos de Bocairent, la col·laboració i cooperació màximes, i l’actitud honesta i exemplar. L’explicació de cada un d’aquests aspectes va donar pas a la part final, en què Xavi Molina va apel·lar a la unitat tant dels partits polítics com dels agents socials del municipi: “Podrem aconseguir èxits compartits si sumem esforços i treballem en la mateixa direcció”, va concloure.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *