foradia pressupostparticipatiualcoi

Xavi Molina tornarà a ser el candidat socialista a l’alcaldia de Bocairent

La intenció del que és actualment alcalde de la localitat és culminar els projectes en marxa amb un segon mandat

El PSPV-PSOE de Bocairent ha aprovat la candidatura de Xavi Molina a les pròximes eleccions municipals de maig. Molina és l’actual alcalde de la localitat i optarà a un segon mandat que té com a finalitat “culminar els nombrosos projectes en marxa”.

El que és ara mateix primer edil de Bocairent va començar el seu mandat a 2019, i s’ha enfrontat a una legislatura amb situacions excepcionals com la Covid-19: “Sense dubte, han estat els moments més difícils de la legislatura, més encara tenint en compte que l’Ajuntament és titular d’una residència de la tercera edat”, i afegeix que: “Gestionar aquesta excepcionalitat no ha impedit impulsar projectes importants”.

Molina ha comentat que el govern ha tingut durant aquest temps tres eixos prioritaris que són: més atenció a les persones, les accions de promoció econòmica, i la millora de l’entorn. “Concloure aquestes accions, que estan encaminades, així com aconseguir fer realitat qüestions en què no hem pogut avançar tant com ens haguera agradat, com ara l’ampliació del centre de salut, la reforma del CEIP Lluís Vives, el condicionament d’una zona verda per a la residència o l’habilitació d’un punt d’aparcament al centre del nucli urbà, són l’estímul per a seguir al capdavant de la gestió municipal”, diu el candidat.

Xavier Molina assegura que vol continuar duent a terme una gestió “amb els mateixos principis” que han inspirat el seu primer mandat: “el diàleg, la col·laboració, l’exemplaritat, l’empatia i l’honestedat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *