foradia subscriutegrat

Alcoi fomenta les activitats als barris de la ciutat

Des de la Regidoria d'Educació s'ha posat en marxa aquest nou projecte que començarà el dia 26 de juny i finalitzarà el 30 d'aquest mes

L’Ajuntament d’Alcoi, concretament la Regidoria d’Educació, ha posat en marxa el projecte ‘Activitats als barris’, que es durà a terme des del dia 26 al 30 de juny a les instal·lacions dels col·legis públics de la ciutat. Cada dia, els xiquets i xiquetes, així com els seus familiars, podran gaudir d’aquestes jornades de caràcter educatiu, lúdic i festiu.

A més a més, un altre dels objectius és fomentar la convivència veïnal i visibilitzar l’educació no formal i sense barreres d’edat.

La primera activitat es realitzarà al Col·legi El Romeral, el dia 26 de juny, i les activitats proposades per a aquest dia són una gimcana, i un espectacle de màgia. L’endemà serà el torn que l’alumnat del Col·legi Tomàs Llàcer gaudisca d’aquesta iniciativa amb un espectacle de ball i uns tallers d’art escèniques.

El dimecres 28 de juny serà el moment de visitar el Col·legi Miguel Hernández, i allí els assistents podran divertir-se amb el contacontes, i els inflables. El dijous 29 de juny, el Col·legi Sant Vicent realitzarà una festa de l’espuma i un taller de tatuatges, i finalment, el divendres 30 de juny, el Col·legi Horta Major durà a terme una mini fira infantil, i crispeter.

Totes les activitats començaran a les 18 i finalitzaran a les 20h.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *