foradia subscriutegrat

‘Riures fora de l’armari’ arriba al Gran Teatre de Xàtiva

L'obra està dins de la programació que s'ha preparat per a celebrar l'Orgull LGTBIQ+, i es farà el dia 30 de juny, a les 23h. L'entrada serà gratuïta amb invitació, que poden recollir-se al Gran Teatre, a la Casa de les Dones, i a la Casa de la Joventut

‘Riures fora de l’armari’, l’espectacle pioner en valencià en el qual es poden veure a artistes valencians que treballen contingut LGTBIQ+ arriba al Gran Teatre de Xàtiva el pròxim dia 30 de juny. En aquesta obra l’espectador podrà gaudir de monòlegs que parlaran sobre el col·lectiu, i també hi haurà Drag Queens.

Aquest espectacle ha tingut un gran èxit d’acollida en altres localitats i molt bones crítiques, i uneix la lluita del col·lectiu LGTBIQ+, i la lluita per la cultura valenciana.

L’actuació tindrà lloc el dia 30 de juny a les 23h, i l’entrada serà gratuïta, però amb invitació, que poden recollir-se al Gran Teatre, a la Casa de les Dones de Xàtiva, i a la Casa de la Joventut. Actualment, ja s’han arreplegat el 60% d’aquestes entrades.

A banda d’aquesta activitat, en Xàtiva també es farà el dimecres 28 de juny, a les 20h, una concentració davant l’Ajuntament de Xàtiva, amb un sopar i festa, on actuaran el grup Parrusa Riot i el Dj de la localitat, Fran Cabrerizo.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *