foradia subscriutegrat

Pego prepara nous itineraris interpretatius amb barca pel paratge natural de la Marjal

Amb aquesta proposta es pretén conéixer millor aquest espai natural i la fauna i la flora que habiten allí

Des de l’Ajuntament de Pego han volgut que un estiu mes la gent puga gaudir de la natura en la Marjal de Pego-Oliva, per això, un any més, s’ha posat en marxa l’itinerari interpretatiu amb barca pel riu Salinar, una proposta per conéixer millor aquest espai natural i la fauna i flora que hi ha en la zona.

Les rutes tindran una duració de 30 minuts i consten de dos parts: la primera és una explicació dels guies on es parlarà sobre la fauna i la flora que habita en aquest paratge natural, així com els beneficis de la seua cura i també dels perills que comporta un mal ús del parc. A més a més, també es parlarà sobre alguns projectes que es duen a terme en aquest entorn natural com el de la reintroducció de l’àguila pescadora.

Finalitzada la xarrada, els participants faran un passeig amb barca, d’uns 30 minuts per les aigües del Salinar. En aquestes embarcacions poden viatjar fins a mitja dotzena de persones.

Per a poder participar en aquestes activitats s’haurà de fer inscripció. Els preus van des dels 3 als 5 euros. Cal destacar que aquestes excursions són ‘pet friendly’, és a dir, que es pot anar amb gos, però han d’anar controlat amb corretja.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *