foradia subscriutegrat

Octubre Centre de Cultura Contemporània de València acull la mostra de Josep Sou

'El cau de les sorpreses (objectes cínics i alliberats)' es podrà visitar a aquest espai des del dia 5 de juliol al 28 del mateix mes

Josep Sou inaugurarà el pròxim dimecres 5 de juliol la mostra ‘El cau de les sorpreses (objectes cínics i alliberats)’, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, que és un espai impulsat per Acció Cultural del País Valencià i la Institució Cívica i de Pensament de Joan Fuster, que va crear-se en 2006.

Segons explica Sou d’aquesta mostra: “Els objectes, fora del seu àmbit acostumat, creixen en proposta estètica; potser ens fan raons a cau d’orella per a dir-nos de la vida i de l’existència. Una mena de discurs callat, de paraules mai no dites, però de complicats que ens donen la mà cap a un nou món on, quasi segur, creix el coneixement”.

Gràcies a les imatges que es poden veure en l’exposició, l’artista ha construït “un modest univers de comunicació poètica per a contar històries i aproximar-nos a tots aquells que generosament ens acompanyen”. I és que per a Sou “la poètica experimental té algunes coses que viuen al si del misteri. L’assaig líric propicia el dir joglaresc d’una altra manera, amb uns altres suports que van més enllà de la paraula, tot combinant-se amb les imatges. I és un deure entusiasmant escorcollar el món de les idees per a collir, tal vegada, una petita engruna d’intel·ligència, d’humor i d’ironia. La pulsió vital també ens ho demana”.

La inauguració serà el dia 5 de juliol i es podrà veure a aquest espai cultural valencià fins al 28 del mateix mes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *