foradia subscriutegrat

Bona acollida a la nova edició de la Nit Oberta

L'esdeveniment va celebrar-se als carrers del centre d'Alcoi en la vesprada/nit de dia 30 de juny

El divendres 30 de juny, a la vesprada/nit, els carrers del centre d’Alcoi van acollir una nova edició de La Nit Oberta, un esdeveniment organitzat conjuntament entre l’associació de comerç del centre de la ciutat ‘Alcentro’, i per l’Ajuntament d’Alcoi.

La primera edició d’aquesta iniciativa va dur-se a terme fa 10 any, i des d’eixe moment sempre ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania, ja que els comerços allarguen el seu horari i trauen els productes al carrer, amb algunes ofertes.

A més a més, també es compta amb diferents actuacions per a dinamitzar la nit, com per exemple la del Mago Hugo, que va estar fent màgia de forma itinerant, mentre que Coverdreams va actuar al Parterre, i Simply Live a l’encreuament de Sant Llorenç amb Sant Francesc.

En total van participar 12 establiments que van exposar els seus productes. Aquests van ser: Julietta, Racó del Xef, Guaita, Alma de Reina, Galia, Óptica Garrido, GoldSmith, Arte 23, Coba Complements, Koketo, Akuma Comics i Arquitecturizar. També van estar oberts altres comerços fins a ben entrada la nit, com per exemple Capitoné o Selecciones Rafael, i els establiments de restauració es van sumar amb les seues terrases, com l’Sports Passion, Parterre 9 Cocktail, l’Autèntic, Cafeteria Blau, Bellota i el Centeno, i Gourmet Centro.

Àlex Cerradelo, vicealcalde i regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Consum, s’ha mostrat satisfet per com ha anat la jornada i per la bona acollida del públic: “És important donar suport al nostre comerç local i de proximitat per recuperar la capitalitat comercial, per això des del nou govern local apostarem per la realització de més iniciatives com aquesta”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *