foradia subscriutegrat

Antoni Miró rep la Creu de Sant Jordi

El govern català dona aquests guardons a persones i entitats que han prestat serveis destacats en Catalunya en la defensa de la seua identitat. La gala va estar presentada per la ballarina alcoiana, i guanyadora d'aquest premi en edicions anterior, Sol Picó

Aquesta setmana s’ha celebrat a Catalunya la gala de lliurament dels premis Creu de Sant Jordi, que dona el govern català a diferents personalitats i entitats per prestar els seus serveis al territori en defensa de la seua identitat dins de l’àmbit cívic i cultural.

Els premis han tingut doble presència alcoiana en aquesta edició, ja que un dels premiats ha sigut l’artista Antoni Miró, que va rebre aquest guardó de mans de la consellera de Cultura Natàlia Garriga, i del president de la Generalitat Catalana, Pere Aragonés. L’artista alcoià va estar acompanyat en aquest acte d’un nombrós públic en el qual estaven molts amics, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

L’altra alcoiana present en aquest esdeveniment va ser la ballarina Sol Picó, que va exercir com a conductora de l’acte. La coreògrafa i ballarina va estar reconeguda amb aquest premi en l’any 2020.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *