foradia cdturisme

Caixa Ontinyent signa un conveni amb AITEX i ESIC per al finançament de tres Màsters

Els Màsters finançats seran: Màster en Direcció d'Empreses de Moda Sostenible, Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial, i Màster en Digital Business, que podran cursar-se de manera presencial en Alcoi

Caixa Ontinyent ha signat un conveni de col·laboració entre AITEX i ESIC, en el qual s’ha acordat que l’entitat financera facilitarà el finançament per a tres formacions de postgrau en Alcoi. Concretament servirà per a tres nous programes: Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible, Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial, i Màster en Digital Business. Tots ells podran cursar-se en Alcoi de manera presencial, i estaran promoguts per AITEX i ESIC, que oferiran beques als estudiants.

L’objectiu d’aquest acord és fer accessible aquests estudis a la societat en general i oferir oportunitats, afavorint el coneixement i creant valor, així com aconseguir una dinamització del territori en clau empresarial.

Per a l’entitat financera és molt important apostar per la formació per al futur i l’evolució de la societat, i per això ofereix recursos i està present als campus universitaris del seu àmbit d’actuació.

José Pla, president de Caixa Ontinyent, ha destacat la importància d’aquestes col·laboracions, ja que permeten “fer accessibles els estudis de postgrau i especialització i, per tant, millorar les oportunitats dels nostres estudiants. Una inversió per als Joves i també una inversió per a la nostra societat, que avança cap a una economia basada en el coneixement”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *