foradia subscriutegrat

Gandia prepara un gran dispositiu de seguretat per a la temporada estival

Els índexs de criminalitat s'estan reduint notablement respecte a l'any passat, exceptuant la ciberdelinqüència i la violència de gènere

L’Ajuntament de Gandia s’ha reunit amb la Junta Local de Seguretat per a organitzar el dispositiu especial que es posa en marxa a la ciutat amb motiu de la temporada estival. José Manuel Prieto, alcalde de la localitat, ha declarat una vegada acabada aquest encontre que “aquest estiu serà el primer en què la nostra ciutat aculla dos grans festivals de música als quals se sumaran les desenes de milers de persones que visiten Gandia fins a doblar la població durant l’època estival o les persones que acudisquen per celebrar el Dia del Turista o les múltiples celebracions que es preveuen a la ciutat”, i ha assegurat que: “Serà un bon estiu quant a seguretat”.

La capital de la Safor ha baixat els seus índexs de criminalitat respecte als últims anys gràcies a l’eficàcia de la Policia i la coordinació de les forces de seguretat. En aquest descens dels delictes s’ha d’exceptuar la ciberdelinqüència i la violència de gènere. Pilar Bernabé, delegada de govern de la Comunitat Valenciana, ha destacat respecte a la violència de gènere que: “Les xifres ens obliguen a continuar lluitant contra aquesta xacra social que és la violència de gènere. No es pot combatre la violència de gènere si no es nomena ni es denuncia. Des d’ací apel·lem a la ciutadania que denuncie qualsevol classe de comportament d’aquest tipus”.

A les platges hi haurà presència policial a peu d’arena, amb quads, en el servei d’informació, per al manteniment de la platja, i a més, servei de salvament i socorrisme. “Arranquem la temporada d’estiu en plenitud, amb un dels dispositius de seguretat més grans dels últims anys tant en presència al carrer com a la platja i l’arena. Els nostres ciutadans, visitants i turistes poden estar tranquils perquè saben que estaran protegits”, afegeix Prieto.

Pel que fa a l’operatiu, la Policia Nacional desplegarà 254 efectius. Una dada que suposa un rècord de policies atés que la plantilla s’ha incrementat un 15%.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *