foradia pressupostparticipatiualcoi

La veu del ‘Geni Tortuga’ de Bola de Drac visita Gandia

El doblador professional, Francesc Fenollosa i Ten, impartirà un taller gratuït de doblatge este dilluns 21 d’octubre, a les 19 hores, a la Casa de la Marquesa

El regidor delegat de Normalització Lingüística i de l’Agència de promoció del valencià (Aviva Gandia), Nahuel González, acompanyat del representant de la Plataforma per la Llengua, Manuel Carceller, han presentat el taller de doblatge gratuït que tindrà lloc este dilluns, 21 d’octubre, a les 19 hores, a la Casa de la Marquesa.

Estarà impartit pel doblador professional, Francesc Fenollosa i Ten. A tota una generació li sonarà la seua veu, entre altres treballs, perquè era la del Geni Tortuga a la popular sèrie de dibuixos animats Bola de Drac, emesa durant molts anys a Canal 9.

Volem aprendre més de la nostra llengua a través de professionals del doblatge com Francesc. Per això vull agrair l’esforç de la Plataforma per la Llengua en defensa del valencià i per acabar amb la discriminació lingüística que encara patim els valencianoparlants en el nostre dia a dia”. González ha assegurat que s’està col·laborant també amb el Campus de Gandia de la UPV per a la promoció del valencià dins els estudis relacionats amb el camp audiovisual.

Al taller, d’una forma lúdica, s’hi doblaran escenes de films en valencià, tal i com es fa ja a molts col·legis i instituts. Per això s’ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi. Especialment al professorat, per tal de conèixer l’experiència i traslladar-la després als seus centres.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *