foradia pressupostparticipatiualcoi

Mauro Pérez: “Per a mi votar està per damunt de si fa fred o calor”

El 2023 està sent un any molt inténs políticament parlant, ja que en molt poc temps hem tingut dos visites a les urnes. En meitat de l’estiu, el dia 23 de juliol serà el moment de decidir quin és el camí que volem per al govern. Aquesta és una de les moltes opinions sobre els comicis

Mauro és veí d’Alcoi encara que fa uns anys que viu a Madrid. Així i tot, ell no deixarà d’exercir el seu dret a vot per a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol, i a més assegura tenir molt clar el seu vot: “Per a mi votar està per damunt de si fa fred o calor. Hi ha moltes alternatives, com el vot per correu. Tinc molt clar que votaré a Sumar perquè soc obrer, i en aquesta plataforma es defenen els meus interessos, i pense que el de la majoria de la gent. És una pena que en aquest país la gent pense que cobrar 1.200 euros és ser classe mitjana, i fins i tot alguns pensen que classe alta. Vivim atacant al del costat, i no atacant als de dalt que són els que es reparteixen tots els beneficis, però és més fàcil atacar als que estan per baix com els immigrants o els homosexuals, i no als empresaris que paguen una misèria. Votaré a Yolanda perquè pense que com a ministra de Treball ho ha fet molt bé, fent mesures com l’augment del salari mínim, i llançant mesures que beneficien a la majoria de la població”.

El jove alcoià establert en la capital comenta que no va ser una sorpresa en l’anunci de les eleccions després de veure els resultats de les autonòmiques i municipals i pensa que la gent que està en contra criticaria qualsevol decisió de l’actual govern.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *