foradia mediambient

Rosa Fraj: “la Mostra és una festa del teatre magnífica”

• “la Mostra de Teatre d’Alcoi representa un abans i un després a l’hora del significat del teatre valencià. Tot això que estava sense organitzar, va començar a prendre forma, direcció i sentit". • "És un moment ideal per a conéixer què estan fent els teus companys, i intercanviar experiències amb ells".

La Mostra de Teatre és un esdeveniment consolidat a Alcoi des de fa 27 anys. Un espai on es reuneixen els professionals del món del teatre, actors, companyies, directors, programadors, distribuïdors… per tal de compartir experiències i crear vincles professionals que estimulen l’àmbit de la cultura i el teatre.

Hem parlat amb alguns d’aquests professionals perquè ens aporten la seua visió al respecte. En aquest cas, amb una professional alcoiana del món del teatre, Rosa Fraj.

Rosa Fraj és una professional del món del teatre. En l’actualitat, entre altres, treballa a l’Escola de Teatre d’Alcoi per als xiquets.

Des del seu punt de vista, “la Mostra de Teatre d’Alcoi representa un abans i un després a l’hora del significat del teatre valencià. Tot això que estava sense organitzar, va començar a prendre forma, direcció i sentit. Perquè no a soles pots veure tot el teatre que es fa al País Valencià, la Mostra representa una llavor a l’hora d’organitzar i dinamitzar als programadors, les obres, les sales, les companyies…”

Rosa destaca la Mostra com “un espai d’on naixen moltes iniciatives que es donen després a conéixer. També un lloc on els actors i les companyies i els programadors ens podem veure les cares i ens podem conéixer. A les hores, és un moment ideal per a conéixer què estan fent els teus companys, i intercanviar experiències amb ells. Per a mi la Mostra és una festa del teatre magnífica”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *