foradia subscriutegrat

Smoking Souls vindrà a Alcoi

Després de la polèmica per la suposada cancel·lació del seu concert a Elx, Alcoi ha volgut que el grup pegolí vinga a actuar el dia 24 de novembre al Teatre Calderón

Elisa Guillem, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, va anunciar la setmana passada en roda de premsa, que el dia 24 de novembre de 2023, el grup de Pego, Smoking Souls, vindrà a actuar al Teatre Calderón. Els pegolins van contar a través de les seues xarxes socials que el seu concert d’aquest estiu programat a Elx va ser cancel·lat. La polèmica va arribar a àmbit nacional, ja que fins i tot, el ministre de Cultura Miquel Iceta es va fer ressò de la notícia. En aquest enllaç t’expliquem amb detall tot el que va passar.

A més a més de parlar d’aquest concert, la nova regidora, ha estat explicant que durant les setmanes que porta al càrrec, s’ha estat reunint amb representants del món de la cultura per saber quines són les seues necessitats, i que la seua voluntat és que totes aquestes idees es plasmen en els espais culturals de la ciutat, “que la cultura arribe a tots els barris”, i ha assenyalat que Alcoi ha de continuar sent un referent en la defensa de la nostra llengua, dels nostres artistes i de la llibertat de creació.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *