foradia subscriutegrat

Ruta per a conéixer Alcoleja, Benasau i Penàguila amb la Coordinadora pel Valencià

• La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat continua organitzant rutes per conéixer el patrimoni paisatgístic de les nostres comarques • El pròxim dissabte 6 d'abril tindrà lloc 'Conéixer el camí entre pobles'

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat continua organitzant rutes per conéixer el patrimoni paisatgístic de les nostres comarques. El pròxim dissabte 6 d’abril tindrà lloc ‘Conéixer el camí entre pobles’, una oportunitat per a visitar Alcoleja, Benasau i Penàguila.

Des de Benasau, es gestionaran els cotxes per anar a Alcoleja, on començarà la ruta a peu. La ruta és de dificultat baixa i per a tots els públics. Conduirà d’Alcoleja a Penàguila, i de Penàguila a Benasau.

Durant el trajecte, els participants rebran les explicacions històriques i paisatgístiques, a més de contribuir a plantar llavors de malva-rosa. Cal portar esmorzar, aigua i roba adequada per a senderisme.

L’esmorzar serà a les 10:30 h, al parc Enric Valor de Penàguila. En acabant, hi ha possibilitat de dinar al restaurant Nou Serrella.

La ruta és gratuïta però cal inscriure’s en el telèfon 636 843 308. Es durà a terme dissabte 6 d’abril. El punt de la trobada serà davant del restaurant Nou Serrella de Benasau, a les 9 del matí. Aquesta és una activitat prèvia de les Trobades d’Escoles Valencianes, que tindran lloc a Benilloba el 5 de juny.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *