foradia subscriutegrat

L’Hospital Verge dels Lliris amplia en 90 places el seu aparcament

L'actuació va ser proposada a través dels pressupostos participatius i està finançada per la Generalitat Valenciana

L’espai d’aparcament de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi disposarà de 90 places més. L’actuació, que va ser proposada per l’Associació de Veïns Santa Rosa La Mistera, i votada mitjançant els pressupostos participatius, ja està en marxa. L’obra s’allargarà al llarg de tres mesos i és finançada totalment per la Generalitat Valenciana.

L’aparcament s’estendrà per l’heliport, ja en desús, i permetrà dotar a l’Hospital d’un total de 192 places, de les quals quatre seran adaptades. Per altra banda, també es millorarà l’accés a aquest amb una nova eixida, a més de millorar la circulació per aquest espai.

L’edil de Mobilitat, Obres i Serveis, Jordi Martínez, afirma que “aquest aparcament és molt important no sols per a l’Hospital que pràcticament duplicarà el seu aparcament, també per a la gent de la resta d’Alcoi i de les nostres comarques que ve al Verge dels Lliris, i per al barri de la Zona Nord“.

L’actuació compta amb un pressupost de 443.958,36 euros, la millor oferta de les set que es van presentar i que el Departament de Salut d’Alcoi va adjudicar.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *