foradia subscriutegrat

El Ministeri formalitza el contracte per a les obres de la N-340 a Alcoi

La intervenció, per valor d'un milió d'euros, permetrà realitzar la rotonda a l'entrada nord de la ciutat

El trànsit de l’entrada nord d’Alcoi està més a prop de reordenar-se. El Ministeri de Transport, Mobilitat I Agenda Urbana (Mitma) anuncia que ha formalitzat un contracte per un valor d’un milió d’euros per dur endavant la creació d’una rotonda en la N-340 a l’altura d’Alcoi, és a dir, la que correspon a l’accés nord de la ciutat.

Aquesta actuació, que es contempla des de fa anys, s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, permetrà “la reordenació del trànsit i la millora de la seguretat viària com la descarbonització de la mobilitat urbana i la millora de la qualitat de l’aire a través de la potenciació dels trajectes no motoritzats“, tal com expliquen des del Ministeri.

En l’actualitat, els conductors veuen la formació de llargues cues a causa de la rotonda partida i regulada per semàfors. Per a evitar aquesta situació, des del Govern de l’Estat afirmen que, a més de la creació de la rotonda, es reordenaran els accessos, s’ampliaran les voreres a un mínim d’1,80 metres i s’inclouran 400 metres de carril bici.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *