foradia subscriutegrat

Podem demana una solució al problema de seguretat viària amb l’N-340 que sofreix el veïnat de Sant Pancraç

Tot així, des de la formació morada han valorat positivament la cessió del tram de l'N-340 que passa a ser de titularitat municipal, i per aquest motiu han donat veu a aquesta reivindicació veïnal

Podem Alcoi ha valorat positivament la cessió del tram de l’N-340 que passa a ser de titularitat municipal. “Entenem que és molt bona notícia que Alcoi tinga la cessió d’aquest tram. Així i tot, la compensació econòmica no és la que ens agradaria, però entenem que és una qüestió necessària i una bona notícia per Alcoi”, comenta el portaveu del partit, Cristian Santiago.

Des de la formació morada entenen que ara que aquest tram és municipal “s’ha de fer un bon ús d’ell”, com explica Santiago: “ara tenim una bona oportunitat de treballar per posar aquest espai al servei de la ciutadania i que se li puga donar el millor ús possible. Eixa serà la clau perquè aquesta cessió passe de ser una bona notícia a ser una millora real en les vides de la gent de la nostra ciutat”.

Per aquest motiu, Podem ha presentat una proposta que ha treballat amb el veïnat de la zona de Sant Pancraç, que té com a objectiu poder facilitar el dia a dia de la gent de la zona, que passen per la baixada del Sant Pancraç. “Per poder travessar la carretera N-340 des del carrer Sant Pancraç, els vianants no disposen d’una zona segura de pas. Aquesta, és la reivindicació que els veïns i veïnes de la zona ens van fer arribar i ara, després de ser coneixedors de què l’N-340 passa a ser de titularitat local, hem sol·licitat al govern municipal la necessitat de donar una solució a aquest problema de seguretat viària que pateix la zona”, indica Cristian Santiago.

La proposta demana la instal·lació de semàfors que faciliten el pas i eviten possibles situacions conflictives i de risc. El govern municipal l’ha acceptat i està treballant en aquesta intervenció. “Per la nostra banda, ens sentim satisfetes d’haver pogut ser una volta més una ferramenta útil capaç de canalitzar les reivindicacions ciutadanes. Hem de posar l’accent en els usos que si li poden donar al tram que se’ns ha cedit. Estarem molt atents a com es realitzen els diferents projectes”, conclou el portaveu.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *