foradia pressupostparticipatiualcoi

Homenatge a Dénia de l’alcoià Raúl Albi

Més de 200 persones van assistir a un acte on estaven presents els alcaldes d'ambdues ciutats, el món de la Festa i l'automobilisme

El polifacètic alcoià Raúl Albi va rebre un homenatge el passat 11 d’agost a Dénia. La capital de la Marina Alta va ser la seua ciutat d’acollida, on va importar les festes de Moros i Cristians i fundà la filà Almoravides. A l’acte, que van assistir més de 200 persones, estaven presents l’alcalde de Dénia, Vicent Grimal, i el primer edil d’Alcoi, Toni Francés, a més d’altres figures de l’automobilisme com Vicente Cabanes, amic i president de l’Automòbil Club AIA.

Raúl Albi va faltar el passat tres de març i aquest acte va servir per a recordar, mitjançant també anècdotes i vivències, la seua trajectòria. El periodista i germà, Pangel Albi, va ser l’encarregat de conduir aquest homenatge, mentre que la filla de Raúl, Jesi Albi va rebre una armilla de la filà que va fundar son pare amb el nom de Raúl i el número 1 brodat en l’esquena. En l’acte també es van interpretar peces que li agradaven a aquest alcoià emprenedor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *