foradia subscriutegrat

El vicepresident segon del Govern Pablo Iglesias visita Dénia per a conéixer les zones afectades de la tempesta

Pablo Iglesias “el que hem vist ha de fer-nos reflexionar sobre el que significa el canvi climàtic”

Pablo Iglesias, vicepresident segon del Govern i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, ha visitat la zona del regatxo i la platja de les Bassetes per a conéixer, a través del testimoniatge de l’alcalde Vicent Grimalt, i d’un dossier gràfic, que li ha entregat, de les zones més afectades de la situació a Dénia després del tempesta ‘Gloria’.

Iglesias ha assegurat que tots els departaments ministerials estan treballant “per a agilitar i executar les ajudes immediatament” i considera que “el que hem vist ha de fer-nos reflexionar sobre el que significa el canvi climàtic” i és fruit del “fracàs d’un model de desenvolupament que es recolzava en els pelotazos urbanístics i l’especulació, ja que el que no és sostenible ecològicament, no és sostenible econòmicament ni per al turisme”.

Pablo Iglesias ha felicitat a tots els treballadors públics que han fet i estan fent una labor fonamental durant aquest episodi de fort temporal i ha reiterat la necessitat d’implementar la llei de canvi climàtic que està promovent l’Executiu.

L’alcalde, per part seua, ha agraït la visita dels representants del Govern a la nostra ciutat, “una de les zones del litoral mediterrani afectat amb més quilòmetres de platja” i ha ratificat que l’Executiu té clar que “cal començar a revertir la situació que ‘tot si val’ i Espanya és urbanitzable”.

Interessat en el seu recórrer per les zones afectades de la tempesta ‘Gloria’ a Dénia, el vicepresident segon del Govern i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias, ha visitat Dénia aquest matí per a comprovar els danys ocasionats pel temporal Gloria. Iglesias, acompanyat per la secretària d’Estat d’Agenda 2030, Ione Belarra, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha sigut rebut per l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, el vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau, la subdelegada del Govern a la província d’Alacant, Araceli Poblador, i altres autoritats autonòmiques, provincials i locals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *