foradia subscriutegrat

36 textos són candidats a guanyar el Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre Pep Cortés 2023

El termini de presentació d'obres ha finalitzat, i segons han informat des de l'organització la xifra d'obres presentades és lleugerament superior a la mitjana dels darrers anys, cosa que segons han manifestat indica una bona acceptació del certamen

Ja ha finalitzat el termini de presentació d’obres per al XLIX Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre Pep Cortés 2023, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi. Enguany s’han rebut un total de 36 propostes arribades des dels diferents territoris que parlen la nostra llengua. Concretament,17 s’han presentat des de Catalunya, 14 són del País Valencià, 4 de les Illes Balears, i finalment s’ha rebut una obra des de França. En aquesta edició el nombre de textos presentats és superior al dels darrers anys, cosa que segons ha indicat l’organització del certamen: “dona senyal de la bona acceptació d’aquest certamen”.

Aquest Premi, amb més de cinquanta anys de trajectòria, està reconegut com el més veterà i un dels més prestigiosos dels convocats en llengua pròpia a l’àmbit lingüístic compartit del valencià/català. El guanyador rebrà un premi valorat en 8.000 euros.

En l’anterior edició el guanyador va ser Víctor Alexandre per l’obra ‘Jo no volia ser Rita Hayworth’, que actualment està en edició a càrrec de Bromera i que serà presentada pròximament.

El veredicte d’enguany es farà públic a finals del mes d’octubre, en el marc de la XXXII Mostra de Teatre d’Alcoi, “amb la qual cosa el canvi de data de la fira teatral permetrà la retrobada d’aquestes dos valuoses iniciatives vinculades a la creació dramàtica”, indiquen els organitzadors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *