lasarga mediamborganica

Paco Romeu, guanyador del Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre ‘Pep Cortés’

L'acte es va fer abans de l'inici de la funció 'La Tortuga de Darwin', i s'ha entregat a aquest distingit autor valencià gràcies a l'obra 'Gulliver Captiu'

Durant la nit del dijous 26 de novembre, abans de l’inici de la funció ‘La Tortuga de Darwin’ al Teatre Calderón, s’ha atorgat el Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre ‘Pep Cortés’ a Paco Romeu, gràcies a la seua obra ‘Gulliver Captiu’.

Segons ha explicat el jurat, és un text que “té molt bona factura i també pot ser ben acollit al públic jove, amb el qual pot connectar ràpidament, i destaca alhora pel nivell literari i per les possibilitats i l’interés quant a possible producció escènica”.

El jurat ha estat format per Salvador Bataller, Francis López Sanchis i Pau Alabajos, guanyador de l’edició anterior, que han decidit que Romeu fora el guanyador per unanimitat.

Enguany s’havien presentat 62 originals des de tot l’àmbit lingüístic català/valencià, una participació major a l’habitual.

La dotació del premi és de 8.000 euros, i, a més, l’Ajuntament propicia l’edició de l’obra i té el compromís d’incloure-la a la Mostra de Teatre següent si arriba als escenaris.

El pròxim 4 de desembre es presentarà l’obra ‘Hotel Fontana’, obra guanyadora de 2019, editada per Bromera.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *