foradia subscriutegrat

Licitada la construcció dels 18 habitatges intergeneracionals en El Partidor

Els habitatges estaran ubicats en el carreu Sant Mateu 102 i 104, i a la placeta Les Eres, i tenen un pressupost base de licitació de 2.025.351 euros, que s'executaran en 21 mesos

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la licitació per a la construcció d’un edifici de 18 habitatges intergeneracional en El Partidor, concretament als carrers Sant Mateu 102 i 104, i a la placeta Les Eres. Segons s’ha calculat, el pressupost base de licitació és de 2.025.351, i s’espera que estiga executat en 21 mesos.

En aquest edifici es construiran habitatges per a jóvens i persones d’edat avançada. A més a més, hi haurà espais comuns i jardins, i a la planta baixa hi haurà espais accessibles per al veïnat del barri, però amb un accés controlat.

Aquest projecte té com a iniciativa fomentar la relació veïnal i la vida autònoma, de tal forma, que encara que els habitants de l’edifici siguen persones independents, hi haurà un major grau d’accessibilitat en els allotjaments i zones comuns.

Per altra banda, també serà un edifici sostenible, integrador i intel·ligent, que continuarà amb línies d’estratègia urbana existents i en desenvolupament.

La parcel·la estarà dins del Conjunt Històric amb un entorn urbà molt deteriorat, per tant, amb aquest projecte es consolidarà l’entorn, convertint-se en un exemple d’intervencions a realitzar al centre de la ciutat.

Per fer realitat aquest projecte, es comptarà amb una ajuda de 810.000 euros dins del marc del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació urbana i rural (ARRUR) del Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021, i que servirà per finançar gran part dels honoraris i de les obres.

Teresa Sanjuan, regidora d’Habitatge, ha estat explicant que “aquesta acció, junt amb altres que estem duent a terme des de l’Ajuntament d’Alcoi, com per exemple les obres per a rehabilitar un edifici municipal al carrer Sant Maure, contribuiran a oferir accés a l’habitatge als col·lectius amb més dificultats, sobretot a les persones jóvens i a les persones majors de 65 anys, I a més aprofitaran per a rehabilitar la zona”.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *