foradia pressupostparticipatiualcoi

Turballos viu un cap de setmana carregat de festa

Per als dies 16 i 17 de setembre s'ha preparat una programació on la principal protagonista serà la diversió dels assistents

Turballos tampoc vol quedar-se sense celebrar les seues festes i per això, el cap de setmana del 16 i 17 de setembre, aquesta xicoteta pedania de Muro es divertirà amb una gran programació que s’ha preparat per a l’ocasió.

El dissabte 16 de setembre, es farà un dinar de germanor, i a la vesprada serà el torn de l’entrada de festes, on participarà el veïnat del poble. A la nit tot el poble es tornarà a reunir per a gaudir d’un sopar de cabasset.

L’endemà, el dia començarà a les 10 del matí, amb una despertà i esmorzar a càrrec dels veïns voluntaris. Seguidament, serà el torn del Campionat Mundial de Cotos. Les inscripcions es faran eixe mateix dia. A continuació els xiquets podran gaudir de la parada que farà la IX Ruta de Contacontes organitzada per la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat en Turballos, on Almudena Francés s’encarregarà de contar les millors històries. Els xiquets i xiquetes continuaran sent els protagonistes amb els jocs infantils que es faran després del contacontes a la plaça de l’església. Hi haurà cucanyes i regals per a tots i totes les assistents. En eixa vesprada eixirà Sant Francesc de Paula, acompanyat per una xicoteta mascletà, i es donarà pas a la missa, i a continuació a la processó. Els balls i els cants populars ocuparan gran part de la vesprada, i finalment, per a tancar un nou any de festes, hi haurà un castell de focs d’artifici.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *