foradia subscriutegrat

Alcoi destina 7.000 euros per a esterilitzar colònies felines

Els diners venen d'una subvenció de la Diputació d'Alacant dirigida al control de la salubritat pública i el benestar animal

Alcoi començarà l’esterilització de colònies felines gràcies a una subvenció que ha donat la Diputació d’Alacant, i que té un import de 7.479 euros. Concretament, aquestes actuacions les portarà a terme la Societat Protectora d’Animals i Plantes i servirà per a millorar la salubritat pública de la ciutat.

Carles Sansalvador, regidor de Salut Pública, ha destacat que és important dur endavant aquestes mesures i ha afirmat que “amb aquest projecte evitem la reproducció incontrolada dels animals, apostant per la millora de la salubritat i també pel benestar de la fauna”.

A més a més, el consistori alcoià disposa de més de 18.000 euros per a aquest any que serviran per a la captura, esterilització i retorn dels felins, per tal d’evitar problemes de superpoblació al nucli urbà d’Alcoi. Sansalvador també assegura que aquest procediment és el que s’ha demostrat més eficaç per al control de la població felina.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *