foradia subscriutegrat

Ja es poden fer propostes per a la nova campanya de Pressupostos Participatius

El dilluns 18 de setembre va començar la primera fase, la de fer propostes, i durarà fins al dia 1 d'octubre

L’Ajuntament d’Alcoi ha iniciat a una nova edició dels Pressupostos Participatius. El dia 18 de setembre va començar la primera fase, la que consisteix en fer les propostes, i durarà fins al dia 1 d’octubre. A hores d’ara ja hi ha quasi un centenar de propostes festes per la ciutadania. En moltes d’elles es parla de manteniment de la ciutat, o de controlar la velocitat a alguns carrers. Altres tenen a veure amb el servei d’autobús, o també amb el poliesportiu, o amb la instal·lació de semàfors.

No totes aquestes propostes arribaran fins a la fase final de votació, que se celebrarà des del 4 al 12 de desembre, ja que abans, des del 9 al 17 d’octubre hauran d’aconseguir els avals suficients per a poder continuar endavant, i passar la valoració dels tècnics de l’Ajuntament d’Alcoi per a comprovar si la proposta és viable o no.

En total el consistori alcoià destinarà 400.000 euros per a dur endavant les iniciatives més votades per la ciutadania en els pròxims pressupostos municipals de 2024. Concretament, es destinaran 320.000 euros per a propostes d’inversió, i altres 80.000 euros per a propostes de despesa corrent.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *