foradia subscriutegrat

‘Un fum de contes’ la proposta més votada als Pressupostos Participatius 2021 es fa realitat

Aquest festival de narració oral i contacontes se celebrarà al cap de setmana de l'1, 2 i 3 d'octubre en diferents espais de l'IVAM CADA

Durant l’edició passada dels Pressupostos Participatius, la proposta més votada en la categoria de despesa corrent va ser la iniciativa cultural ‘Un fum de contes’, i com ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Sanjuán, “des de l’Ajuntament s’està treballant per a dur a terme aquestes propostes tan prompte com siga possible”. Aquest és el cas d’aquesta proposta, que ara va a fer-se realitat, i durant els dies 1, 2 i 3 d’octubre, l’IVAM CADA acollirà aquest festival de narració oral i contacontes.

La seua organitzadora, Silvia Colomer, ha explicat que aquesta és una disciplina artística poc coneguda, i que per això volen apropar-la al públic. Durant els tres dies de festival hi haurà activitats familiars, dedicades als més menuts i menudes de la casa, però també hi haurà una sessió per a adults i una conferència. A més d’aquest primer cap de setmana d’octubre, per a novembre s’ha preparat una campanya d’animació lectora per als centres educatius, concretament per als cursos de 5 anys i de primer de primària.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha afirmat que la ciutadania vol cultura i que això s’ha demostrat amb la proposta de Silvia Colomer als Pressupostos Participatius, ja que va ser la més avalada pels alcoians i alcoianes. També ha indicat que espera que es puga donar un pas més enllà, i que siga un èxit per a poder consolidar aquesta activitat. Llopis ha afegit que en ser una activitat cultural s’ha contemplat com una activitat més de la Capitalitat Cultural que ostenta Alcoi durant aquest 2021.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *