foradia subscriutegrat

Les biblioteques infantils comencen un nou curs

Per a aquest nou curs s'han preparat tallers didàctics, jocs, i més endavant, es faran activitats amb temàtica de Tots Sants i de Nadal

Les biblioteques infantils municipals van començar el seu nou curs el dia 23 de setembre amb un nou taller didàctic. Fins ara, han presentat quina serà la programació per a aquest trimestre, però durant tot l’any s’aniran fent activitats.

Pel que fa a la Biblioteca Tirisiti, ha programat set tallers didàctics, entre els dies 23 de setembre i 30 de desembre, que s’aniran fent els dissabtes, mensualment, des de les 11:30h. Per a poder assistir s’haurà de fer reserva prèvia. Aquests tallers aniran sobre llengua de signes, jocs didàctics, el dia de la biblioteca, o celebracions com Tots Sants i Nadal.

Per la seua banda, en la Biblioteca dels Dracs, a la Zona Nord, tots els dijous farà l’activitat ‘Contes contats’, una iniciativa que té com a objectiu fomentar la lectura entre els més menuts, amb contes seleccionats per a les diferents edats dels participants.

Les altres dos biblioteques municipals realitzaran un cicle de visites educatives per a tot l’any, dirigida especialment als centres escolars, on podran conéixer el funcionament i l’activitat que tenen les biblioteques municipals.

Durant l’anterior curs es van dur a terme un total de 85 visites escolars als diferents espais, és a dir, un total de 1.720 alumnes van visitar les biblioteques municipals. Enguany, perquè cap centre educatiu es quede sense fer la seua visita, a partir de 2024, s’afegirà un dia més per a poder fer aquestes visites.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *