foradia pressupostparticipatiualcoi

Les sales d’estudi, el servei de premsa i les activitats de les biblioteques tornen el dilluns 22 de març

L’aforament serà del 50% i s’hauran de seguir totes les mesures higièniques

Gràcies a la millora de les dades de l’evolució de la Covid-19 en Alcoi, des de l’Ajuntament estan prenent una sèrie de mesures de desescalada per a poder oferir més serveis a la ciutadania. 

I és que, a partir del dia 22 de març tornaran a obrir, amb el 50% de l’aforament i seguint les mesures higièniques, les sales d’estudi, el servei de premsa i les activitats de foment lector de les biblioteques de la ciutat. 

S’obrirà de dilluns a divendres en els següents horaris: Biblioteca Central R. Senabre, de 9h a 14 i de 16 a 20:30h. La biblioteca Tirisiti de 16.30h fins a 20h. La biblioteca Uixola de 9h a 14h i de 16h a 20:30h, i la biblioteca de la Zona Nord des de les 10h a les 13:30h i de 16:30 a les 20h. 

A més, ja estan oberts els gimnasos i els pavellos, i des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han anunciat que en la pròxima setmana, si la incidència acumulada està sota els 50 casos per cada 100.000 habitants, es revisaran les mesures per veure si es poden relaxar un poc les restriccions. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *