foradia subscriutegrat

‘International Hot Jazz Trio’ actua al Cicle Internacional del Jazz Club El Mussol

L'actuació se celebrarà el dijous 19 d'octubre al pub La Mujer Barbuda, i allí es podrà gaudir d'aquest grup que ara mateix està de gira per molts escenaris de França i Espanya, i en el qual actua l'alcoià Enric Peidro

El dijous 19 d’octubre el pub La Mujer Barbuda acollirà un altre dels concerts del Cicle Internacional organitzat pel Jazz Club El Mussol. En aquesta ocasió actuarà ‘International Hot Jazz Trio’, un grup que reuneix a tres excel·lents i experimentats músics, de reputació internacional.

Entre ells està l’alcoià Enric Peidro, saxofonista tenor, que ha sigut ressenyat per la crítica especialitzada com un músic tan singular com poc comú en el panorama del jazz espanyol qualificat amb freqüència com una ‘rara avis’, un ‘outsider’, o un ‘estilista nadant contracorrent’. A més a més, el francés Guillaume Nouaux, bateria clau en l’escena del jazz clàssic, i l’italià Luca Filastro, pianista, un dels majors especialistes internacionals en el piano stride de l’actualitat, són els altres dos components d’aquest grup.

A hores d’ara, ‘International Hot Jazz Trio’ està de gira per molts escenaris de França i Espanya.

Per a poder assistir s’haurà de fer reserva al telèfon-Whatsapp de Paco Pascual (620 372 405), o eixe mateix dia en taquilla.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *