foradia subscriutegrat

L’alumnat alcoià podrà conéixer els rituals de soterrament de la mà del Museu Arqueològic

Concretament, l'alumnat de 4t de primària podrà fer aquesta activitat on podran conéixer diferents rituals que s'han fet al llarg de la història, amb motiu de la celebració de Tots Sants

El Museu Arqueològic Camilo Visedo d’Alcoi ha organitzat una activitat per a l’alumnat de 4t de primària dels centres educatius de la ciutat, amb motiu de la celebració de Tots Sants del dia 1 de novembre. Es tracta d’una iniciativa amb la qual es vol donar a conéixer a l’alumnat el món de la mort des de la Prehistòria fins a l’època romana a partir de les restes arqueològiques que podem trobar al museu.

L’activitat du com a títol ‘La mort en el Museu Arqueològic d’Alcoi’, i consisteix en unes visites que tindran una durada d’una hora, i explicaran com van aparéixer els primers soterraments, quins eren els rituals al llarg de la història o amb què soterraven.

Les visites es faran en els dies 30 i 31 d’octubre, i també durant el 2 i 3 de novembre, en diferents horaris de matí.

Ignacio Trelis, regidor de Patrimoni, ha destacat que: “En el Museu Arqueològic es fa un gran treball dia a dia que volem donar a conéixer a tota la ciutadania, portant a terme diferents iniciatives. En aquest cas en concret, aprofitant la celebració de Tots Sants on s’honra i els recorda als difunts, des del Museu Arqueològic volem apropar als escolars de la ciutat un tema com els soterraments al llarg de la història”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *