foradia subscriutegrat

Les entrades per al Campament Reial es repartiran per sorteig

Els interessats podran inscriure's des del dia 6 al 30 de novembre a través d'una aplicació mòvil, o durant els dissabtes d'aquest mes a la seu de l'Associació Cultural Samarita

Una vegada ha començat el mes de novembre, és moment d’iniciar els preparatius per a les festes de Nadal, i com sempre, un dels esdeveniments més esperats per les famílies alcoianes és la visita al Campament Reial, organitzada per l’Associació Cultural Samarita amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi.

Enguany, el que s’ha convertit com un acte més del Nadal Alcoià, es farà amb una important novetat: la forma d’adquirir les entrades per a poder visitar aquest campament ubicat al Preventori.

Segons han explicat des de l’Associació Cultural Samarita, enguany hi haurà un total de 6.000 entrades (3.000 per a anar a peu, i 3.000 per a pujar en autobús des de la plaça d’Al-Azraq). D’aquestes 4.600 entraran en un sorteig en el qual els interessats podran inscriure’s a través d’una aplicació creada per a l’ocasió, o també durant els dissabtes 11, 18 i 25 a la seu dels Samarites, per a aquelles persones que no poden accedir per diferents qüestions a través de l’aplicació. La inscripció podrà fer-se des del dia 6 al 30 de novembre, i el dia 1 de desembre es farà el sorteig, de forma pública. Els guanyadors rebran un correu electrònic amb un enllaç on podran pagar les entrades. Una altra de les novetats és que el preu de l’entrada per als que van a peu ha pujat als 4 euros, mentre que la d’autobús continua tenint un cost de 5 euros. Els guanyadors tindran fins al dia 15 de desembre per a fer el pagament, i si no, o bé se sortejaran o es guardaran eixes entrades per a possibles compromisos.

Les entrades que no entren en sorteig (1.400), segons ha aclarit David Ponsoda, membre dels samarites, s’utilitzaran per a diferents compromisos, protocol, o per als membres de l’organització.

Els afortunats en aquest sorteig podran veure de primera mà com tot el seguici de Ses Majestats els Reis d’Orient es preparen per a la Cavalcada, i repassen totes les cartes que durant la vesprada del 4 de gener els xiquets i xiquetes van deixar dipositades a les bústies de les burretes. A més a més, hi haurà xocolatada, castanyera, i una borsa de llepolies per a tots els menuts que vagen al Preventori. D’altra banda, un any més es farà el concurs de cartes XL, uns premis on col·laboren conjuntament el Centre Comercial Alzamora, la família del Sant Jordiet 2024, i la Filà Judios.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *