foradia cdturisme

El Ban Reial comptarà amb la participació de Mercè Climent i Rubén Cervera

Ambdós ajudaran a ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar

Alcoi continua preparant-se per a l’arribada de Nadal. La capital de l’Alcoià ja ha anunciat qui seran els ajudants de ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar enguany. Per una part, Mercè Climent serà l’encarregada de redactar el Ban Reial, mentre que Rubén Cervera li posarà veu el pròxim 4 de gener.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, ha afirmat que “crec que tenim a les dues persones idònies per ajudar als Reis Mags a transmetre el seu missatge. Mercè és una gran escriptora alcoiana que ha guanyat diversos premis i escriu tant per a la infància com per al públic adult, i gràcies a la seua experiència i versatilitat escriurà un ban molt adequat. Per altra banda, Rubén, és un gran comunicador, no només a la televisió, també té una gran participació en els actes de la cultura i societat alcoiana i de la comarca. És una persona molt treballadora i perfeccionista que es prepararà a consciència, crec que la seua ajuda serà fonamental i sorprendrà la ciutadania en aquest any tan especial, en el que tant l’Ambaixador com els Reis Mags tornaran a desfilar pels nostres carrers“.

L’enginyera agrònoma i llicenciada en Filologia Hispànica, Mercè Climent, també escriu per a xiquets i adults, mostra d’això són les diverses publicacions amb les quals compta i de diferents gèneres. A més, Climent ha estat antalogada en els llibres Nova poesia alcoiana. Poemes entre telers, 14+1, Llenya Prima, Els caus secrets. Antologia d’escriptors dels Països Catalans posteriors al 1972, Entre dones, La improbable vida de Joan Fuster i Assassins Valencians. Per altra banda, també ha traduït al català diversos poemaris i compta amb diversos premis en el gènere de narrativa breu, com ara el Premi Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació per l’obra Temps d’oliva.

Climent estat guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians convocat per l’AELC en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel seu blog Els primers gestos del verd. Amb Somiant amb Aleixa, la seua segona novel·la, va guanyar el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida.

En el cas de Rubén Cervera, qui posarà veu aquest Ban Reial, és llicenciat en Comunicació Audiovisual i compta quasi dues dècades d’experiència en aquest sector en què ha desenvolupat diferents tasques. Tal com Cervera comenta “comunicar és el meu hàbitat natural i treballar en equip és el meu mitjà”. En l’actualitat presenta diferents programes de televisió, a més de col·laborar amb altres mitjans de comunicació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *